R.I.P Duracel

Chezzies Duracel a.k.a. Maatje
28-01-2012 * 22-12-2018

Rust zacht lieverd, een week voor je dood stond je nog te schitteren op de winner en werd eerste in de kampioensklasse, maar vooral mijn kampioen. Helaas moesten we je geheel onverwacht laten gaan, je was niet lekker, en had veel pijn, je bleek een enorme milt tumor te hebben. Je hebt mij zoveel gebracht. Je kwam bij me terug op 15 maanden oud, en hoe je knalde de Rottweiler wereld in en haalde vele titels op show. Je was een verschijning en complete Rottweiler van binnen en buiten. Je hebt veel vrienden gemaakt. Bedankt dat je in mijn leven was, kort maar krachtig. Ik heb je op de wereld gezet je was pup nr 10 een krachtige pup. Ik heb je bij gestaan bij je laatste adem en gekust tot je er niet meer was. Dag lieve jongen bedankt voor alles. Je hebt een stukje van mijn hart mee genomen. Het is nu 2 maanden verder en nog steeds vind ik het moeilijk te bevatten en kan dit niet zonder tranen schrijven. Ik mis je Maat.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *