Informatie voor pupkopers

Titeren Voordat de pups geboren worden willen wij graag persoonlijk kennis
maken met de ’toekomstige’ nieuwe puppy eigenaren. Alle vragen kunnen dan gesteld worden en kunt u kennismaken met ons en de honden.

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is met de aankomende puppen eigenaren, en dat de nieuwe eigenaren ook een goed gevoel hebben bij de eventuele aanschaf van een pup uit onze kennel.

Onze pups worden in huis geboren, waar ze ook verblijven tot het moment dat ze de deur verlaten. In deze tijd zullen wij zo veel mogelijk met de pups ondernemen, ritje in de auto, naar buiten, lopen aan een lijntje, kinderen, andere honden, radio, tv, stofzuiger, andere vreemde geluiden. Al met al proberen wij om ze een goede basis mee te geven, en daarna is het aan de nieuwe eigenaren om hier mee door te gaan.

Als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan zijn ze al meerdere keren ontwormd, wij titeren onze pups en de nieuwe eigenaren gaan hier dan mee door. Ze zijn onderzocht door de dierenarts en hebben de pups een chip van Raad van Beheer. Ook zijn de pups (en moederhond) gekeurd door de nest controle van de Nederlandse Rottweilerclub.
Tevens krijgen de pups een pakket voor de eerste dagen bij hun nieuwe eigenaren, zoals o.a.Royaldog food  of Kivo versvleesvoeding beide bij ons verkrijgbaar. In het nest groeien ze hiermee hoofdzakelijk op en hoop ik dat de nieuwe eigenaren hiermee door gaan. Tevens ontvangen ze een puppymap boordevol handige informatie. Ook krijgen ze een lapje/speeltje met de nestgeur mee naar huis.

De teven waarmee gefokt word, voldoen aan de regels van de RAAD VAN BEHEER & NEDERLANDSE ROTTWEILERCLUB, de pups krijgen een FCI stamboom die ik indien mogelijk langs kom brengen bij de nieuwe eigenaren. Een Rottweiler is een geweldige hond mits hij bij de juiste eigenaar zit, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig worden uitgezocht en zal ik ze vragen een profiel van zichzelf op te stellen. Aan de hand daarvan gaan we bekijken welke pup bij welke eigenaar op de juiste plek komt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met een voorkeur maar de eind beslissing blijft bij ons. Een goed tehuis voor onze pups staat bovenaan de lijst bij ons.

Wij zullen altijd voor onze puppykopers klaar staan als ze raad nodig hebben op het gebied van hun Rottweiler op welk gebied dan ook.

Wij raden U aan om tijdig contact met ons op nemen indien U interesse heeft in een van onze puppen. Wij ontvangen dan graag een uitgebreide mail waarin u aangeeft waarom u een Rottweiler wilt en wat de situatie is waar hij/zij in terecht komt. Alleen serieuze interesse wordt beantwoord.

Voor informatie neem gerust contact op per mail of telefoon 06-13309609

lgp-imgbijsluiter

Leest u vooral ook de bijsluiter over de Rottweiler

je pup goed verzekerd