Nieuwe foto’s en update’s

De site is weer geupdate, Nitro is geupdate, Extreme is geupdate, Ice is geupdate, en inmiddels heeft Olive een eigen pagina. De puppie pagina is verhuisd naar vorige nesten en heeft een update met de laatste foto’s.

Met de O pupppies gaat het lekker, inmiddels 14 weken oud, en zoals bekend titeren wij onze pups. Olive en nog wat nest genoten waren nog erg lang beschermd vanuit mama en hoefde pas vorige week (13 weken) hun DHP enting te hebben. Sommige zijn opnieuw getiterd en van 2 pups was de parvo niet aangeslagen en moesten opnieuw geent voor parvo. Afwachten op de controle titer of hij nu wel is aangeslagen. Meten is weten, zo zie je maar hoe belangrijk het is om te testen of de entingen aangeslagen zijn.

Ook zijn we nog op bezoek geweest bij de puppies van Jaguar, een mooi foutloos nest.

Een nieuwe nestplanning is er nog niet, we krijgen wel aanvraag maar zodra we meer weten komt het op de site te staan. Waarschijnlijk word het pas tweede helft van 2020 als we weer een dekking gaan doen.

Verder staan er diverse shows op het programma, en gaan we uiteraard naar de KLUBSIEGER 2019 waar we een gezellige midweek van maken.

Olive14 weken
Nitro14 maanden
Ice en Nitro
Jaguar is papa geworden
Nitro en Streamy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *