Chezzies O puppies 1 week oud

Hier weer een update, inmiddels zijn de pups 1 week oud. Ze doen het goed, zijn krachtig en hongerlappen. De grote duwen de kleinere gewoon van de tepel af dus moet af en toe een beetje sturen hoe en wat, hier begint het al een week oud en je moet ze al begeleiden om brave Rottweilers te worden haha. Ze krijgen nu ook een flesje erbij, mama geeft wel veel mama maar de hongerlappen willen nog meer.

Ik heb de bank vannacht weer in geruild voor mijn eigen bed, Bobby is voorzichtig en ik kom slaap te kort….:-) Gelukkig heb ik een hele lieve man, die alles regelt als ik weer in slaap gesukkeld ben. Ik ga de klittenbandjes ook vervangen voor hun eigen puppybandjes deze week.

Op de puppypagina staan de foto’s van afgelopen week.

Er is nog een teefje beschikbaar uit deze leuke combinatie, kijk op de puppypagina voor meer informatie en hoe wij te werk gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *