L NEST

INFORMATIE VOOR PUPPEN KOPERS BEWEGING TRAINING-JONGE HOND

no-repeat;center top;;

CHEZZIES ‘L’ NEST

 CHESS Is op 18 April bevallen van 5 mooie reuen en 2 mooie teven, helaas was er 1 teefje dood geboren. Chess en haar puppies maken het goed.

 

Week 7

Patrick v.d Lee van Lerrazz Rottweilers (onze huis fotograaf 😉 heeft weer super mooie portretjes gemaakt van de L pups, weer heel erg bedankt Patrick.

Inmiddels zijn ze geënt, en door de Nederlandse Rottweilerclub gecontroleerd. Chess heeft weer een mooi foutloos nest gegeven.

Week 6

Het gaat zo hard, ze gaan super goed. Ze hebben echt fantastische karakters en zijn heerlijke makkelijke pups tot nu toe. Ook komt er regelmatig bezoek voor ze, waar ze volop van genieten. Ze zijn graag buiten, wat ook kan want ze zitten mooi droog onder de veranda.

Week 5

Eigenlijk nog net geen 5 weken oud, portretjes gemaakt.

Week 4

Week 3

Wat een lieve puppies zijn het, je hoort ze bijna niet jammeren dus zijn ze tevreden. Chess doet het prima, gaat wel al meer weg uit de kist en ik voed ze ook extra bij. Hun ogen zijn open, ze kunnen horen. Inmiddels kan je al heerlijk met ze knuffelen en zoeken ze je ook op als je gezellig bij ze komt zitten. Ik geniet, hopelijk jullie ook.

Week 2

De pups groeien goed, het is voornamelijk nog slapen en eten en gepoetst geknuffeld worden. Ze hebben wel hun nieuwe bandjes om gekregen en zijn vanaf nu de tijgers.

Week 1

Wij verzekeren al onze honden bij Proteq, als u via deze link aanmeld krijgt u korting!
Omdat PROTEQ zeer veel vertrouwen heeft in onze kennel is het mogelijk om uw pup met ongeveer 45% korting verzekerd het nest uit te laten gaan.

180x150 lgp-imgbijsluiter

Leest u voor ook de bijsluiter over de Rotweiler

Voor informatie neem gerust contact op per mailof telefoon 06-13309609

no-repeat;center top;;