I NEST

Op 16 september 2015 zijn er 10 prachtige pups geboren, het zijn 4 teven en 6 reuen.

Dit is het laatste nest van Biloxi.

Alle pups zijn voorzien van een eigenaar

 

Met de nieuwe eigenaren

BDe portretjes van de Itjes

Portretjes week 5

Allerlei

Tweede week

De geboorte

Wij verzekeren al onze honden bij Proteq, als u via deze link aanmeld krijgt u korting

120x60

lgp-imgbijsluiter

Voor informatie neem gerust contact op per mail of telefoon 06-13309609

Informatie voor pupkopers

Voordat de pups geboren worden willen wij graag persoonlijk kennis
maken met de ’toekomstige’ nieuwe puppy eigenaren. Zo kan van
iedere kant alle vragen gesteld worden.
Ook vindt ik het belangrijk dat puppy mensen de moeder hond een keer ontmoeten.

Onze pups worden in huis geboren, waar ze ook verblijven tot het moment dat ze de deur verlaten. In deze tijd zullen wij zo veel mogelijk met de pups ondernemen, ritje in de auto, naar buiten, lopen aan een lijntje, kinderen, andere honden, radio, tv, stofzuiger, andere vreemde geluiden. Al met al proberen wij om ze een goede basis mee te geven, en daarna is het aan de nieuwe eigenaren om hier mee door te gaan.

Als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan zijn ze al meerdere keren ontwormd,
hebben ze een enting gehad en zijn onderzocht door de dierenarts en hebben de pups een chip van Raad van Beheer. Ook zijn de pups (en moederhond) gekeurd door de nest controle van de Nederlandse Rottweilerclub.
Tevens krijgen de pups een pakket voor de eerste dagen bij hun nieuwe eigenaren, zoals Carnibestvoeding. In het nest groeien ze hiermee hoofdzakelijk op en hoop ik dat de nieuwe eigenaren hiermee door gaan. Tevens ontvangen ze een puppymap boordevol handige informatie en info over de ouder dieren. Ook krijgen ze een lapje/speeltje met de nestgeur mee naar huis.

De teven waarmee gefokt word, voldoen aan de regels van de RAAD VAN BEHEER en de pups krijgen een FCI stamboom die ik indien mogelijk langs kom brengen bij de nieuwe eigenaren. Een rottweiler is een geweldige hond mits hij bij de juiste eigenaar zit, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig worden uitgezocht en zal ik ze vragen een profiel van zichzelf op te stellen. Aan de hand daarvan gaan we bekijken welke pup bij welke eigenaar op de juiste plek komt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met een voorkeur maar de eind beslissing blijft bij ons. Een goed tehuis voor onze pups staat bovenaan de lijst bij ons.

Wij zullen altijd voor onze puppykopers klaar staan als ze raad nodig hebben op het gebied van hun Rottweiler op welk gebied dan ook.

Wij raden U aan om tijdig contact met ons op nemen indien U interesse heeft in een van onze puppen. Wij ontvangen dan graag een uitgebreide mail waarin u aangeeft waarom u een Rottweiler wilt en wat de situatie is waar hij/zij in terecht komt. Alleen serieuze interesse wordt beantwoord.

This site tracked by OneStat.com. Get your own free site tracker.