M Nest

INFORMATIE VOOR PUPPEN KOPERSBEWEGING TRAINING-JONGE HOND

CHEZZIES  'M' NEST

 Chezzies Handsome 'Bobby'  is op 5 feb bevallen van prachtige dikkoppen van  Hefrings Pride One at a Time (Hummer) 

Het is een mooie verdeling 4 reuen en 4 teven.  

Alle pups zijn voorzien van een nieuwe eigenaar.

Hummer en Bobby kunnen elkaar goed aanvullen in karakter en uiterlijk. Hummer is een middelgrote reu, met flink bone en forse kop. Bobby is een grote teef maar met elegantie, haar vader is Chezzies Festo (Jero zoon) en van moeders kant zit Aaron v Moserbear erin, en hebben allemaal veel bone en forse koppen. Beide zijn uitmuntende type honden en hebben een goed karakter.  Meer informatie over Hummer kunt u op zijn eigen pagina vinden bij Rottweilerkennel Next Gen Rotts

Een Rottweiler moet een Rottweiler blijven, in schoonheid en karakter.

Uiteraard staat gezondheid boven aan.

Lees vooral de informatie voor puppy eigenaren en het bewegings schema door boven aan de pagina!

Als u interesse heeft in een pup uit onze kennel is het mogelijk om contact met ons op te nemen, graag ontvangen wij dan van u een gemotiveerde aanvraag per MAIL

Om een teleurstelling te voorkomen raden wij aan om tijdig contact met ons op te nemen.

Met hun nieuwe eigenaren, het gaat jullie goed moppies.

De laatste week voor dat ze allemaal gaan verhuizen, ze zijn gechipt, getitert (en nog voldoende beschermd dus hoeven pas over vier weken weer getitert) 

Week 6

We zijn voor een fotoshoot naar Patrick vd Lee geweest (Lerrazz Rottweilers) samen met Helma van Helma fotografie Nijkerk hebben ze deze fantastische foto's gemaakt van de M baby's

Mag ik u voorstellen aan de Chezzies M Baby's

Week 6

Deze week zijn we met de pups gaan titeren, om te kijken of ze al een enting nodig hadden of dat ze nog voldoende bescherming van hun mama hadden.

De uitslag was zeer goed, ze zijn allemaal goed beschermd en over vier weken moeten ze op nieuw getitert worden om te kijken hoe het er dan voorstaat. Zo goed dat dit tegenwoordig kan. Ook fijn dat alle puppymensen hiermee doorgaan en begrijpen waar het om draait. Op de site bij puppies kunt u meer lezen over titeren.

Week 3, 4 , en 5

Ze doen het super goed, er is veel visite geweest en inmiddels eten ze ook zelf vlees. Maar mama bleef toch het lekkerste, dus toen eerst vleesjes eten en daarna mama erbij voor het dessert. Alle tandjes zijn door, en ze hebben mooie scharende gebitjes :-)

 

Week 2

geboorte gewicht is weer verdubbeld, oogjes zijn open en ze groeien gestaag door.

WEEK 1

De eerste week, wat zijn het een enorm krachtige hondjes en ze groeien echt erg goed. Ze zijn allemaal in hun geboorte gewicht verdubbeld en de eerste zitten al weer ruim over de kilo. Bobby heeft super goede melk, zodat er amper tot niet een extra flesje (geitenmelk) gegeven hoeft te worden. Ze doet het zo goed, ze is erg voorzichtig met haar pups en wat nooit eerder is gebeurd ik slaap alweer in mijn eigen bed omdat ze het allemaal prima zelf kan en de pups tevreden zijn.

Wij verzekeren al onze honden bij Proteq, wij adviseren om uw pup ook te verzekeren.

180x150 lgp-imgbijsluiter

Leest u voor ook de bijsluiter over de Rotweiler

Voor informatie neem gerust contact op per mailof telefoon 06-13309609