C nest

Dear Cheyenne of Voyager Rotts

HD A - MAGtest - KZH - UV (AD)- VZH/BH- G&G B - IPO 2 - DNA

CAC, CACIB, Beste Teef, Meerder malen 1ste Uitmuntend

X

 

Just Ask Pontus(Zweedse Import)

HD A (VRIJ) - ED VRIJ - MAG-test -UV -DNA

Multi V1 rated ,CAC, CACIB, BOB, J-CAC, R-CAC- Zweeds Clubsieger 2010

 

Voor informatie neem gerust contact op per mail of telefoon 06-13309609 

Informatie voor pupkopers


Voordat de pups geboren worden willen wij graag persoonlijk kennis
maken met de 'toekomstige' nieuwe puppy eigenaren. Zo kan van
iedere kant alle vragen gesteld worden.
Ook vindt ik het belangrijk dat puppy mensen de moeder hond een keer ontmoeten.

Onze pups worden in huis geboren, waar ze ook verblijven tot het moment dat ze de deur verlaten. In deze tijd zullen wij zo veel mogelijk met de pups ondernemen, ritje in de auto, naar buiten, lopen aan een lijntje, kinderen, andere honden, radio, tv, stofzuiger, andere vreemde geluiden. Al met al proberen wij om ze een goede basis mee te geven, en daarna is het aan de nieuwe eigenaren om hier mee door te gaan.

Als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan zijn ze al meerdere keren ontwormd,
hebben ze een enting gehad en zijn onderzocht door de dierenarts en hebben de pups een chip van Raad van Beheer. Ook zijn de pups (en moederhond) gekeurd door de nest controle van de Nederlandse Rottweilerclub.
Tevens krijgen de pups een pakket voor de eerste dagen bij hun nieuwe eigenaren, zoals Carnibestvoeding. In het nest groeien ze hiermee hoofdzakelijk op en hoop ik dat de nieuwe eigenaren hiermee door gaan. Tevens ontvangen ze een puppymap boordevol handige informatie en info over de ouder dieren. Ook krijgen ze een lapje/speeltje met de nestgeur mee naar huis.

De teven waarmee gefokt word, voldoen aan de regels van de NRC en de pups krijgen een FCI stamboom die ik langs kom brengen bij de nieuwe eigenaren. Een rottweiler is een geweldige hond mits hij bij de juiste eigenaar zit, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig worden uitgezocht en zal ik ze vragen een profiel van zichzelf op te stellen. Aan de hand daarvan gaan we bekijken welke pup bij welke eigenaar op de juiste plek komt. Een goed tehuis voor onze pups staat bovenaan de lijst bij ons.

Wij zullen altijd voor onze puppykopers klaar staan als ze raad nodig hebben op het gebied van hun Rottweiler op welk gebied dan ook.

 

This site tracked by OneStat.com. Get your own free site tracker.