P nest is geboren
15 mei 2020
Laat alles zien

Onze Ptjes doen het goed

De pups doen het erg goed, je ziet ze gewoon groeien.  Snachts slaap ik nog bij ze om alles in de gaten te kunnen houden. Soms een verdwaalde pup, en soms wil mama eruit om te plassen en een hapje vlees of bakje yoghurt.

Alle pups zijn besproken, het is overigens niet normaal hoeveel aanvraag er is momenteel.  We hebben dus helaas ook heel wat mensen moeten teleurstellen, maar blijf de site https://www.rottweilernederland.com/ in de gaten houden voor nieuwe dekberichten.

De website is alleen nog te updaten met nieuws berichten. Verder is hij door toedoen van onze vorige hosting zo beschadigd dat we genoodzaakt zijn een nieuwe te maken. Dit gebeurd achter de schermen en mijn broer Peter is daar mee bezig want het is veel werk.

Daarom doe ik de updates over de pups vooral via FB https://www.facebook.com/chezziesrottweilers/ omdat het via de site niet mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *