Belgische Rottweiler klub CAC SHOW 2017

Chezzies Kasanova
12 mei 2017
Nederlandse Rottweiler clubmatch 2017
14 mei 2017
Laat alles zien

Belgische Rottweiler klub CAC SHOW 2017

Wauw wat een leuke gezellige dag weer op de show in Rummen (België) met mooie prestatie’s.

Chezzies Ipo (Chezzies American Biloxi X Yam vom Hause Kamp) 20 maanden in de tussen klasse werd 3de UITMUNTEND geplaatst in een zware klasse er stonden echt mooie kanonnen in. Ipo is gekeurd door Neil Perkins

En California vom Eiswappen (Costa) was ook mee, zij stond maar liefst met 12 teefjes in de jeugdklasse. Ze werd bij de laatst 6 geselecteerd en kreeg een UITMUNTEND. Ze is net een jaar oud dus ik ben hier erg blij mee, zeker omdat de keurmeester niet heel scheutig was met Utjes geven. Costa is gekeurd door O. Kelemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *